On-Typisch: Comfort van de 21e eeuw tegenover prijzen van de 20e eeuw.

Een bijzonder hotel in een buitengewoon mooie omgeving. In het zuivere luchtplaatsje Kell am See is zelfs de natuur 1e klas. De Saar-Hunsrück-route, een in de prijzen gevallen eerste klas wandelroute, loopt dan ook door Kell am See. Deze route draagt het Duitse wandelzegel en loopt tot aan de voormalige romeinse hoofdstad Trier. Het Ruwer-Hochwald-fietspad ligt zelfs pal voor onze hoteldeur.
Deze hoge standaard zetten wij in ons hotel consequent voort. Onze brasserie leent zich uitstekend om smakelijk de dag te beginnen of onder het genot van een afzakkertje de avond af te sluiten.

Ook voor een perfecte nachtrust bent U bij ons aan het goede adres. In alle kompleet nieuw gerenoveerde kamers wordt U ontvangen in majestueuze Boxspring bedden, betegelde vloeren (goed nieuws voor mensen met allergieën), nieuwe badkamers, LCD-tv’s en WiFi (voor alle, die niet willen inslapen).
Alléén onze prijzen zijn niet buitengewoon. Op deze manier kunt U uw weekend of uw vakantie met een goed geweten verlengen.

We verheugen ons op uw bezoek !
Claudia de Ruiter & Mike Doensen