Avontuur

Bent U klaar voor een klimavontuur... ?

Dat kan... !
Op ademberovende hoogte en balancerend op waggelende bruggetjes, touwladders en balken slingert U zich als een Tarzan van boom naar boom. Wordt het doel toch eens gemist, vangt een net U zacht en zeker op. Beleef de vrije natuur eens op een ongewoonlijke manier en verleg Uw eigen grenzen. Bewijs Uw moed en behendigheid op 5 parcoursen met méér dan 60 hindernissen. Alleen of samen met familie, kinderen, vrienden of collega‘s... het Koala klimpark in Kell am See is zeker een bezoek waard.

Als extra’s biedt Kletterwald Kell boogschieten, blaaspijp schieten alsook geocaching (schatzoeken met de GPS) en kabelbaan-kegelen aan.

Om op krachten te blijven stellen wij desgewenst een voedingsrijk lunchpakket voor U samen. Eventueel met 1 van onze vele soorten pannekoeken.

Foto's en meer informatie:
www.kletterwald-kell.de


Kano tochten

Ontdek de "Saar" eens vanuit een kano met "KanoSaarFari". Deze avontuurlijke kanotochten zijn zeer geschikt als familie-uitje. Maar ook voor bedrijven, scholen , verenigingen of gewoon met vrienden zijn deze tochten extreem interessant. Al met al een onvergetelijke dag op het water, desgewenst met een op maat gemaakt outdoor-programma.

Foto's en meer informatie:
www.KanuSaarFari.de