Bernkastel aan de Mosel
Waterval in Saarburg
Saarschleife bij Mettlach
Luxemburg

Gezelligheid puur


Een mooie dag eindigt met een goede maaltijd op ons prachtig zomerterras of in onze stijlvolle ingerichte brasserie. Hier kunt U genieten van talrijke klassieke gerechten uit de Europese keuken. Van Antipasti tot Nederlandse pannenkoeken en van wiener schnitzel tot aan kaasmacaroni.

Daarbij smaken Premium-bieren, van de beste Duitse en Belgische brouwerijen: Grimbergen, Palm, Jacobins Kriek, Bitburger, Erdinger witbier. Proost !!
Apres

Motorrijd(st)ers

Ook uw motor is bij ons in goede handen: wij hebben een grote afsluitbare, deels overdekte binnenplaats, en op het land wordt sowieso weinig tot niks gestolen. Maar ook de straten zien er anders uit als in de stad. File is in het Hochwald een vreemd woord. Goede reis !!

Sinds 2013 werkt " Hotel typisch " samen met Enjoy! Motorreizen ( www.enjoymotorreizen.nl ). Deze jonge en uiterst gemotiveerde motorreizen-organisator, biedt o.a. meerdaagse motortrips door onze regio aan. Hierbij is " Hotel typisch " steeds het middelpunt van deze op GPS uitgezette trips. Zodoende heeft U het gevoel om iedere avond toch een beetje " thuis " te komen. De routes gaan door Luxemburg, het Saarland, de Hunsrück en de Eifel waarbij een ronde over de legendarische Nordschleife van de Nürburgring tot de mogelijkheden behoort. Gewoon toeren langs de Moezel, met haar talrijke haarspeldbochten een waar motorparadijs, kan natuurlijk ook.

Apres-bike

Trier (30km) Dom, Porta Nigra, Basilika (romeinse troonzaal)
www.trier.de
Saarburg (30km), Burg, Altstadt, Klokkengieterij
Saarschleife (30km)
Idar-Oberstein (50km): Felsenkerk, Edelsteenmuseum
Völklinger Hütte (70km): Unesco-Werelderfgoed
Bernkastel-Kues (60km): toertocht langs de Mosel-rivier, historische binnenstad, wijngaarden
Luxemburg (80km): internationaal
Nürburgring: Formule 1-circuit www.schraeg-lage.de